Dressuur en Instructie

Overwinningen voor Gitte en Anke Rombouts

8 augustus 2017

In de zomermaanden is het elke week wel ergens LRV tornooi. De lesklanten van Eva deden het maar dan behoorlijk op de verschillende wedstrijden. Hieronder een kort overzichtje van de resultaten. 

16/7/’17: Geel ten aard

Gitte Rombouts behaalde een overwinning met Livaro in de klasse L1. Elien Jacobs kaapte een 5de plaats weg in dezelfde reeks met Hocus Pocus. Amber Laurijssen veroverde de 4de plaats met Viola in L2. Sara Jacobs behaalde een 7de plaats met Easy Dancer in M1 en Bieke Bellens werd knap 8ste met Borsalino in de klasse Z1.

23/7/’17: Sint Lenaerts

Anke Rombouts kon een mooie 3de plaats in de wacht slepen met Inferno in L1. Gitte Rombouts werd in dezelfde klasse eveneens 3de met haar paard Livaro. Sara Jacobs behaalde een 7de plaats met Easy Dancer in de klasse M1.

6/8/’17: Weelde Ravels

Anke Rombouts behaalde een knappe 1ste plaats met haar Pik Solo afstammeling Inferno in de klasse L1. Gitte Rombouts veroverde met Livaro een 2de plaats in dezelfde klasse. Sarah Callebaut werd 4de met Calimero (V. Lucifer) in de klasse L1 en Aniëlca Schoenmaekers tenslotte veroverde een 8ste plaats met Hircan in L2.