Dressuur en Instructie

Goud voor Sarah Callebaut, Amber Laurijssen en Gitte Rombouts

4 september 2017

Ook op de lrv tornooien in de maand augustus werden er mooie resultaten neergezet door de leerlingen van Eva. Hieronder een korte samenvatting.

13/8 : Herselt

Sarah Callebaut veroverde een 4de plaats met Calimero in L1. Anielca Schoenmakers eindigde net buiten de top 5 met Hircan in L2 (6de plaats).

15/8 : Sint Katelijne Waver

Voor Anke Rombouts was er een 3de plaats met Inferno in L1. Haar zus, Gitte Rombouts, deed het nog net iets beter en behaalde een knappe 1ste plaats met Livaro in dezelfde klasse. Mirt Vervoort reed haar zwarte merrie Helia naar een 4de plaats in L2. Sara Jacobs veroverde een bronzen medaille (3de plaats) met Easy Dancer in M1.

20/8 : Morkhoven

Anke Rombouts reed haar zwarte ruin Inferno (V. Pik Solo) wederom naar een 3de plaats in de klasse L1. Elien Jacobs behaalde net geen top 5 plaats met Hocus Pocus in L1. Gitte Rombouts en Sarah Callebaut kenden een pechdag en behaalden respectievelijk een 7de en 8ste plaats in dezelfde klasse. In L2 was er een mooie 2de plaats voor Amber Laurijssen met Viola. Sara Jacobs werd 7de met Easy Dancer in M1.

27/8 : Herenthout

Goud was er voor Amber Laurijssen met Viola in L2. Gitte Rombouts reed haar knappe Livaro naar een 3de plaats in L1.

3/9 : Oostmalle / Bornem

Sarah Callebaut behaalde een 1ste plaats met Calimero in de klasse L1 en verzekerden zich hiermee van deelname aan het provinciaal kampioenschap te Arendonk. Aniƫlca Schoenmaekers behaalde een knappe 3de plaats met Hircan in L2, evenals Amber Laurijssen met Viola. Elien Jacobs werd 8ste met Hocus Pocus in L1.